Професионални еспресо машини Carimaliimg/genik/coffee/produktovi/carimali_traditional_espresso_machines_in_bulgaria_by_genik.swf

Професионални еспресо машини Carimali

От началото на 2015 г. Геник кафе решения ООД представлява на българския пазар италианския производител на еспресо машини и мелачки Carimali SpA. Carimali SpA е създадена като семейна компания през далечната 1919 г. в Милано, Италия, а през последните десетилетия се е наложила като един от лидерите в производството на професионална техника за приготвяне на кафе. Произвежданите от Carimali съоръжения се отличават със стилен италиански дизайн и изключителна надеждност при работа.

 

Вижте различните модели професионални кафемашини по-долу. Вижте също и различните видове предлагани от нас кафемелачки Carimali.

 

Част от моделите са с опция за временно ползване при подписване на договор. За повече информация можете да се свържете с нас на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или да направите запитване, натискайки бутона по-долу.***

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.
Направи запитване
Carimali Cento 50E

Carimali Cento 50E
Carimali Bubble 1gr E

Carimali Bubble 1gr E
Carimali Tema Style

Carimali Tema Style
Carimali Kicco

Carimali Kicco
Carimali Espresso 9

Carimali Espresso 9


 

Направи запитване