Caffe Boromeo – италианско еспресо в Българияimg/genik/coffee/produktovi/boromeo_cover_photo_genik_eu.swf

Caffe Boromeo – италианско еспресо в България

Caffe Boromeo e ексклузивна марка еспресо, произведена в Италия и разпространявана на българския пазар от Геник кафе решения ООД.

Марката е създадена в духа на италианската еспресо традиция и е символ на класа и качество. Caffe Boromeo се пече и пакетира в Италия, а на българския пазар се предлага в разфасовки кафе на зърна от 1 кг за търговски обекти (хотели, ресторанти, кафенета и др.).

Към марката се предлага пълна гама рекламни материали, които да подпомагат вашите продажби. На ваше разположение са и луксозни кафемашини и кафемелачки, с които да приготвяте перфектно италианско еспресо.

Повече за Кафе Боромео може да научите от на адрес www.caffeboromeo.com Ако искате да предлагате Caffe Boromeo във вашия търговски обект, може да ни изпратите запитване през формата по-долу или да се свържете с нас на телефон 0700 30 130.***

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.
Направи запитване


 

Направи запитване