Кафе машини


Кафе машина с дози кафе Podstar SGL

Направи запитване

Кафе машина с дози кафе Podstar SGL

Компактна кафемашина, съчетаваща в себе си лукса на иновативното приготвяне на еспресо и ретро стила. Подходяща за ползване на работното място (в офиса) или в търговски обекти със средновисоки продажби на кафе. Машината работи с единично опаковани дози – „подове“, което гарантира съхраняването на аромата и плътността на вкуса на еспресото. Взависимост от спецификацията, кафе машината предлага автоматично дозираща система и електронен контрол за температурата. Произведена е от италианския производител Necta под марката SGL. Вносител в България: Геник кафе решения ООД.

Технически характеристики:

 
Функции: Кафе/Топла вода/Пара
Ел. захранване: 230V – 50 Hz
Мощност: 1250 W
Захранване с вода: автономно
Капацитет на канистъра за вода: 1.5 l
Размери/см/:
33.0 х 22.0 х 29.0
Тегло:
7 кг

Цвят: черен или инокс

Цена: 549.00 с ДДС*

 

За всички закупени от нас съоръжения, работещи с кафе на дози Carraro, осигуряваме:

- 12 месеца гаранция на всички части и компоненти;

- Програма за пълно сервизно обслужване, включена в цената.

 

 

*Възможност за временно ползване при подписване на договор. За повече информация направете запитване или се свържете с нас на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна).***

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.