Кафе машини


Кафе машина с подове Goldstar SGL

Направи запитване

Кафе машина с подове Goldstar SGL

Кафе машина Goldstar представлява едно икономично и ефикасно решение за почитателите на перфектното италианско еспресо. Машината работи с единично опаковани дози – „подове“, като по този начин съчетава в себе си качество, лекота и прецизност при приготвяне на кафето. Goldstar има функция за затопляне на чашите, практични бутони, ръчно поставяне на капсулите чрез нова система, която подобрява стабилността на машината и индикатор на съдържателя за вода. Машината се внася от Итиля от Геник кафе решения ООД.


Технически характеристики:
Функции:
Кафе/Пара
Ел. захранване: 230V – 50 Hz
Мощност: 850 W
Захранване с вода: автономно
Капацитет на канистъра за вода: 1.25 l
Размери/см/:
34.5 х 25.0 х 27.5
Тегло: 4 кг

Цвят: червен


Цена: 309.00 лв. с ДДС*

 

 

За всички закупени от нас съоръжения, работещи с кафе на дози Carraro, осигуряваме:

- 12 месеца гаранция на всички части и компоненти;

- Програма за пълно сервизно обслужване, включена в цената.

 

*Възможност за временно ползване при подписване на договор. За повече информация направете запитване, натискайки бутона вляво или се свържете с нас на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна).***

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.