За нас


    

История    

 

Търговска фирма Геник е създадена в началото на 1993 година. През първите години на развитие Геник – ЕТ се занимава с търговия на дребно с алкохол, цигари и захарни изделия. Постепенно фирмата създава директни търговски взаимоотношения с български производители на захарни и шоколадови изделия - шоколадова фабрика „Малчика”, „Република Своге” „Победа Бургас” и др. След приватизацията в България и закупуването на някои от горепосочените  фабрики от световни лидери като Нестле и Крафт фуудс в хранителния бранш започва създаването на дистрибуторски системи. През 1998 година фирма Геник приема предложението на Нестле България АД за техен търговски партньор. Предложена е част от територията на град София и София окръг. Бързото развитие през следващите години се подпомага от фокуса и самоопределянето на основната дейност като дистрибутор на Нестле-България АД. Геник ЕООД активно дистрибутира и български производители – Кармела-2000 ООД, Шанс 96 ООД , Сладка къща Ася ООД, Захарни изделия Варна ООД, Престиж 96 ООД, Чипита България АД, Победа АД  и др. От м. Април 2011 г. бизнесът на Геник с пакетирани храни се осъществява от името на Ефект 2002 ООД.

 

 

Кафе-решения

 

ГЕНИК развива бизнес с кафе и топли напитки от 2002 г. Работим по няколко основни програми, съвместно с Нестле България АД, Лаваца, разпространяваме кафе еспресо с марка Моак и др. С различните си предложения Геник дава решения за кафе, топли и студени напитки, и закуски, покриващи нуждите на всички пазарни сегменти. Предложенията ни включват:

 

 

Днес

 

От м. Юли 2013 г. Геник кафе решения ООД поема бизнеса с кафе на Геник ЕООД. Към настоящия момент в отделите ни, развиващи бизнеса с кафе и топли напитки, са заети близо четиридесет души, позиционирани в София и в регионалните ни представителства в страната. Имаме представители и сервизни техници и дистрибутори на кафе и кафемашини в областите София-град, Софиийска, Перник, Кюстендил, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, Силистра и подизпълнители и партньори, покриващи всяка точка на страната. Разполагаме с над 30 транспортни средства (леки и лекотоварни) и собствен сервиз. Структурата ни включва няколко търговски екипа, търговска администрация, диспечерски център и сервиз. Геник кафе решения ООД обслужва над 3000 клиента на територията на цялата страна, сред които верига бензиностанции Shell, множество хотели (Хилтън София, Гранд Хотел София, САС Радисън, Кемпински Хотел Зографски и др.), кафетерии, ресторанти, магазини и павилиони, офиси, домакинства и др.

 

Геник кафе решения ООД е известна на пазара на бързооборотни стоки със своята коректност, бързина, гъвкавост и политика, насочена към задоволяване в максимална степен нуждите на клиента. Предлаганите от нас услуги са ценени заради професионалния подход към всяка конкретна ситуация, безкомпромисното качеството на продуктите и усилията ни, съсредоточени върху нуждите и желанията на всеки наш клиент. Силните търговски марки, надеждните машини и съоръжения, професионално организираното техническо и сервизно обслужване, както и логистичният капацитет и ресурсната обезпеченост на нашата компания ни дават конкурентно предимство при избор на професионален партньор.

 

 

Разберете повече за Геник в социалните мрежи:

 

Facebook_logo   Google+ logo   YouTube_logo   Pinterest_logo   Linkedin_logo

 

Twitter_logo 

  Foursquare_logo