Кафемашини и капсули Carraro съвместими с Nespresso®img/genik/coffee/produktovi/nespresso_suvmestimi_kapsuli_i_kafemashini_carraro.swf

Кафемашини и капсули Carraro съвместими с Nespresso®

Геник кафе решения ООД ви представя новите капсули на Carraro, съвместими със системата Nespresso®*.

 

Селекцията включва две категории: блендове (6 вида капсули с различни комбинации от най-добрите сортове арабика и робуста) и едносортови арабики (8 вида едносортови арабика от различни части на света).

 

Запознайте се с различните видове капсули и кафемашини Неспресо по-долу. За повече информация може да се свържете с нас на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или да направите запитване.***

 

Можете да направите и онлайн поръчка на капсули Carraro съвместими с Nespresso от електронен магазин Coffee-Shop.BG.

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.
Направи запитване
Кафемашина Rosita с капсули, съвместими със ситемата Nespresso

Кафемашина Rosita с капсули, съвместими със ситемата Nespresso
Кафемашина Flexy SGL с капсули, съвместими със системата Nespresso

Кафемашина Flexy SGL с капсули, съвместими със системата Nespresso
Кафемашина Inissia DE'LONGHI с капсули, съвместими със ситемата Nespresso

Кафемашина Inissia DE'LONGHI с капсули, съвместими със ситемата Nespresso


Блендове

 

Предлагаме ви 6 различни бленда от най-добрите сортове Арабика и Робуста в света. Опитайте различните видове, за да изберете най-подходящия за вас вкус.

 

                                   
 Vertigo          Aequilibrium          Satisfaction          The First One          Sweet Emotion    
30% Арабика / 70% Робуста, подходящо за любителите на по-силно кафе с висока плътност
        50% Арабика / 50% Робуста, кафе с балансиран вкус, аромат и плътност          70% Арабика / 30% Робуста, кафе с богат вкус и аромат, добра плътност
         90% Арабика / 10% Робуста, силно изразена сладост, богат аромат
         100% Арабика, богат вкус, меко и приятно кафе
   
         
   Respect       Ново: BIO кафе
  Безкофеиново кафе
      100% Арабика

Едносортови Арабики

 

Тази категория включва 8 вида Арабика от различни страни. Селкцията е подходяща за тези, които искат да усетят разликите между вкуса на арабиката от различните крайща на света.  

 

 

   

 

 

За системата Nespresso

 

Системата Неспресо е създадена през 1976 г. от Ерик Фавро, служител на швейцарския гигант Нестле, но придобива популярност в световен план едва в началото на 90-те години. Тази система за приготвяне на кафе използва херметически затворени капсули, които гарантират запазването на аромата на кафето във времето.

 

Към днешна дата на пазара вече се предлага голямо разнообразие от различни марки кафе капсули, съвместими със системата Неспресо. Те са пластмасови и са с относително по-малък размер от други популярни капсулни системи. Съдържат 5.0-5.5 грама смляно кафе, с което се приготвя еспресо. Предвид по-малкия грамаж се препоъчва еспресото да се приготвя късо (25-30 мл) или нормално (45-55мл).

 

Системата Неспресо вече има привърженици по цял свят, които я предпочитат като сигурен начин да приготвят качествено и богато на вкус и аромат кафе.

 

Търовски марки и права върху тях

*Nespresso® е запазена марка на SOCIETÈ DES PRODUITS NESTLÈ S.A. Caffè Carraro S.p.A. е независим производител, който по никакъв начин не е свързан със SOCIETÈ DES PRODUITS NESTLÈ S.A. Съвместимостта на капсулите Carraro е свързана с употребата на машините Nespresso и не замества употребата на оригиналните капсули Nespresso®, произведени от SOCIETÈ DES PRODUITS NESTLÈ S.A.

 

Направи запитване