Топли напитки Carraro и 3in1 Gusto italianoimg/genik/coffee/produktovi/carraro_hot_drinks_272-341.swf

Топли напитки Carraro и 3in1 Gusto italiano

Представяме ви новата концепция топли напитки Carraro и новия кафе-микс 3in1 Gusto italiano. Концепцията включва:

 

-- иновативни за българския пазар инстантни продукти с изключително високо качество, произведени в Италия и Чехия;

-- стилни италиански порцеланови сервизи за сервиране -- различни модели порцеланови и стъклени чаши за различните видове напитки;

-- множество рекламни материли и средства за комуникация на предлаганите напитки, според вида търговски обект (заведение, магазин и т.н.) - менюта, плакти и пр.;

-- промоционални активности, подпомагащи продажбите, които осигуряваме за нашите клиенти;

-- надеждни нови кафе машини за топли напитки, перфектно техническо обслужване и сервиз с бързи реакции;

-- НОВО: горещ шоколад на дози (в нов прозорец).

 

Ако желаете да предлагате топлите напитки на Carraro и новото 3in1 Gusto italiano във вашия търговски обект (заведение, магазин, павилион и пр.), можем да ви предоставим за временно ползване кафе машини за приготвяне на топли напитки. Свържете с нас на нашия национален телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или направете запитване чрез бутона по-долу.***

 

Запознайте се с нашите продукти:

 

Инстантно кафе 100% Арабика   Млечна напитка ProMilk   Шоколад 33   3in1 Gusto italiano
Инстантно кафе 100% Арабика   ProMilk   Шоколад 33   3in1 Gusto italiano

 

Инстантно кафе, лиофилизирано (freeze-dried). Гранулите са финни и много добре разтворими. Готовата напитка е със силен вкус и плътен каймак. Предлага се в разфасовка от 500 гр. за употреба в машини за топли напитки.

 

 

Съдържание на сухо мляко: 68%, съдържание на захар: 7%. Прави напитките с плътен вкус, липсва натрапчива сладост. Ароматът е неутрален. Предлага се в разфасовка от 500 гр. за употреба в машини за топли напитки.

 

 

Съдържание на какао: 33%. Напитките, приготвени с Шоколад 33, са с изключително плътен и наситен вкус на течен шоколад. Предлага се в разфасовка от 1 кг. за употреба в машини за топли напитки, може да се приготвя и ръчно.

 

 

Ново 3в1 3in1 Gusto italiano (Тре ин Уно Густо Италиано). Балансиран вкус на кафе, захар и мляко с едва доловими нюанси на карамел и шоколад. Предлага се в разфасовка от 1кг. за употреба в инстантни машини.

 

 

Запознайте се с нашите кафе машини и приготвяните с тях разнообразни топли напитки по-долу. Вижте и нашата нова канцепция от машини и продукти за приготвяне на горещ шоколад (в нов прозорец).

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.
Направи запитване
Машина за кафе Bianchi Lei SA 12 напитки

Машина за кафе Bianchi Lei SA 12 напитки
Машина за кафе Rhea 6 напитки

Машина за кафе Rhea 6 напитки
Машина за кафе Rhea 8 напитки

Машина за кафе Rhea 8 напитки


Видове топли напитки Carraro

 

По-долу ще видите базовите напитки, които се приготвят с нашите машините. Всички те могат да бъдат допълнително надграждани, според желанието ви.

 

Топла напитка Кафе латте Караро 

Кафе латте

 

Най-нежната топла напитка с мляко и лек вкус на кафе. Приготвя се с ProMilk и инстантно кафе. Вкусът й е нежен, млечен, кафето се усеща леко. Подходяща е за любителите на мляко. Обем 230 мл.

 Топла напитка Капучино Караро  

Капучино

 

Топла напитка с мляко и по-силен вкус на кафе, спрямо кафе латте. Приготвя се с инстантно кафе и ProMilk. Вкусът й е плътен и силен, липсва натрапчива сладост. Подходяща е за любителите на кафе. Обем 230 мл.

 Топла напитка капучино с шоколадов вкус  

Шоколадово капучино

 

Топла напитка с мляко, кафе и какао. Приготвя се с инстантно кафе, ProMilk и Шоколад 33. Отличава се с плътен каймак и наситен кафеено-шоколадов вкус. Обем 230 мл.
 Топла напитка мляко с какао Караро  

Мляко с какао

 

Нежна топла напитка с мляко и какао. Приготвя се с ProMilk и Шоколад 33. Вкусът й е нежен и млечен, в комбинация с леко агресивен какаов вкус. Обем 230 мл.

 Топла напитка горещ шоколад  

Горещ шоколад

 

Приготвя се с Шоколад 33 с 33% съдържание на какао и малко количество ProMilk. В резултат топлата напитка горещ шоколад става с изключително плътен и наситен вкус на истински течен шоколад. Обем 230 мл.
   
 Топла напитка 3in1 Gusto italiano

 3in1 Gusto italiano

 

Новата напитка 3in1 Gusto italiano (Тре ин Уно Густо Италиано) с изключително интересен италиански вкус, представляващ комбинация от разтворимо кафе арабика, захар и сметана. Вкусът й е балансиран с отенъци на карамел и шоколад, а ароматът - уникален. Обем 120 мл.

 

Ако желаете да предлагате нашите продукти и приготвяните с тях напитки, можете да се свържете с нас на нашия национален телефон 0700 30 130 или да направете запитване чрез бутона по-долу. ***

Вижте също и студената концепция Carraro Crema caffe (в нов прозорец).

 

Рецепти за топли напитки

 

Описаните по-горе напитки се приготвят по установен наш стандарт чрез нашите автоматични машини, което гарантира винаги постоянното им качество. В допълнение към това, нашият квалифициран персонал може да ви съдейства за разработване на индивидуални рецепти, съобразени с вкуса и предпочитанията на вашите клиенти. Можем да предоставим различни видове менюта за визуално представяне на напитките. Вижте също:

 

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.

 

Направи запитване