Carraro Crema caffe студени напиткиimg/genik/coffee/produktovi/carraro-crema-caffe.swf

Carraro Crema caffe студени напитки

Ледено удоволствие!

 

Crema caffe (Крема кафе, ледено кремообразно кафе) е най-популярната концепция за приготвяне на студени напитки с кафе в Италия, а от пролетта на 2014 г. ще бъде лансирана от Геник кафе решения ООД и на българския пазар.  

 

Carraro Crema caffe включва няколко студени напитки, приговени на базата на прясно мляко, прахообразна смес Crema caffe, италианско еспресо кафе Караро, вкусове и декорации. Напитките се приготвят бързо и лесно с машините за Crema caffe. Студените напитки се сервират в стилни италиански стъклени чаши, а за промотирането им предоставяме различни рекламни материали.

 

Запознайте се с различните машини, продукти и рецепти за приготвяне на студените напитки по-долу и се свържете с нас на нашия национален телефон 0700 30 130 или направете запитване.***

 

Запознайте се и с нашата нова концепция -- освежаващо италианско сорбе Sorbetto (в нов прозорец).

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.
Направи запитване
Хладилна машина Nina ™

Хладилна машина Nina ™
Хладилна машина SP1

Хладилна машина SP1
Хладилна машина SP2

Хладилна машина SP2

Прахообразна смес Crema caffe 450 gr
<p style="font-size: 15px;"><strong>Прахообразна смес Crema caffe 450 gr</strong></p><p style="color: #010101;">Прахообразна смес за приготвяне на Crema caffe.</p>
Laura UHT мляко 3.5%
<p style="font-size: 15px;"><strong>Laura UHT мляко 3.5%</strong></p><p style="color: #010101;">Прясно мляко Лаура, произведено по UHT технология. Специално за кафе-специалитети.</p>
Carraro Crema Espresso 1 кг. на зърна
<p style="font-size: 15px;"><strong>Carraro Crema Espresso 1 кг. на зърна</strong></p><p style="color: #010101;">Продукт от висок клас. Съдържа 75% арабика и 25% робуста. Подходящ за заведения.</p>

Студена напитка с кафе Crema caffe Classica

Crema caffe Classica    

 

Класическия начин за сервиране на ледено кафе. Напитката включва Carraro еспресо ристрето, Crema caffe, декорация.

 

 

 Студена напитка с кафе Crema caffe Cioccolata

Crema caffe Cioccolata

 

Ледено кафе с шоколад -- студена напитка, по-сладка от предишната. Включва Carraro еспресо ристрето, шоколадов топинг, Crema caffe, декорация от какао на прах.
 Студена напитка с кафе Crema caffe Nocciola

Crema caffe Nocciola


Ледено кафе с лешник. Включва Carraro еспресо ристрето, лешников топинг, Crema caffe, сметана, декорация от натрошени лешници.

 

 

 

 

 

Ако желаете да предлагате напитките Carraro Crema caffe във вашия търговски обект, можете да се свържете с нас на нашия национален телефон 0700 30 130 или да направете запитване, натискайки бутона по-долу. Можем да ви предоставим за ползване машина и чаши, да ви доставяме продукти и да ви обучим как се прави Крема кафе.

 

Направи запитване