Кафе машини WMF с еспресо, прясно мляко и инстантни продуктиimg/genik/coffee/produktovi/avtomatichni_masini_za_kafe_wmf_by_genik.swf

Кафе машини WMF с еспресо, прясно мляко и инстантни продукти

От м. Март 2013 г. Геник е официален представител за България на немската компания WMF AG. WMF e абсолютният лидер в производството на напълно автоматични кафемашини за еспресо и млечни напитки ("bean to cup"), приготвени с прясно мляко. Машините с марка WMF предлагат:

 

  • Еспресо с перфектно качество и бързина на приготвяне.
  • Фантастични млечни напитки с прясно мляко: капучино, латте макиато, шоколад с мляко.
  • Перфектно немско качество във всеки един детайл. Надеждност, качество и бързина.
  • Богато портфолио от модели за всякакви обекти с консумация от 50 до 300 напитки дневно.
  • Уникален дизайн и осветление на кафе машините.

Запознайте се с различните модели автоматични кафемашини на WMF по-долу. За повече информация се свържете с нас на нашия национален телефон 0700 30 130 или направете запитване.***

 

Вижте новите предложения от WMF:

- Свръхмодерни съоръжения от серията Ново поколение машини WMF

- Вижте уникалната концепция, съчетаваща в себе си характеристиките на автоматични и конвенционални кафемашини: WMF Espresso

- Вижте и новата концепция на WMF за приготвяне на шварц кафе от прясно смляно кафе на зърна

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.


Направи запитване
WMF 900S

WMF 900S
WMF 1000S

WMF 1000S
WMF 1200S

WMF 1200S
WMF 1400S / Presto!

WMF 1400S / Presto!


 

 


Сервиз на кафемашините WMF

Геник кафе решения ООД е оторизираната от WMF AG сервизна организация за територията на Република България. За всички наши клиенти предоставяме гаранционно и извънгаранционно техническо и сервизно обслужване с реакции врамките на няколко работни части до всяка една точка на страната.

 

Портфолио от напитки

С напълно автоматичните кафе машини WMF с натискане на един бутон можете да направите всяка една от изброените по-долу напитки:

 

Espresso/ristretto

Грамаж, едрина на смилане, натиск, температура -- прецизно насторени, според ползвания бленд кафе. Резултатът - винаги перфектно еспресо с лешников каймак. Възможност за приготвяне на две кафета едновременно.

Включва: 7-7.5 гр. кафе, 30-50 мл. вода.

 Espresso macchiato

Espresso macchiato

Класическо еспресо с добавена пухкава млечна пяна. За тези от вас, които предпочитат кафето си с по-мек вкус. Сервирането в стъклена чаша увеличава ефекта от напитката.

Включва: еспресо и млечна пяна.
 Cappucciono

Cappuccino

Алтернатива на класическото еспресо все по-често е капучиното. Може да се консумира по всяко време на деня. Приготвя се от машината WMF, като в пълна с млечна пяна чаша се изсипва едно еспресо.

Включва: еспресо и голямо количество млечна пяна.

 Latte macchiato

Latte macchiato

Класическа млечна напитка. Машината WMF приготвя латте макиато, както истински бариста -- на три слоя (мляко, кафе, млечна пяна). Препоръчително е да се сервира в стъклена чаша за по-голям визуален ефект.

Включва: еспресо, мляко и млечна пяна.

 Caffe latte

Caffe latte

Най-леката от всички напитки с кафе. Приготвя се с дълго кафе (~100 мл.) и горещо мляко (~100 мл.). Отгоре машината пуска малко пяна.

Включва: еспресо, мляко и млечна пяна.

 

Chocolate

Любимата не само на децата напитка горещ шоколад.Машината я приготвя алтернативно с прясно мляко или гореща вода, отгоре сипва млечна пяна.

Включва: шоколад , мляко или вода, млечна пяна.

 

За производителя

Немската компания WMF е създадена в Гайлинген, Германия през 1853 година, когато мелничарят и индустриален пионер Даниел Щрауб открива завод за производство на метални  изделя с 16 служителя. След сливането с фабриката за метало-приозводство Рита и Ко през 1880 WMF започва своето същинско развитие, за да се превърне впоследствие в международна компания с 5500 служителя по целия свят и в световен лидер в производството на кухненско оборудване и кафемашини. Вижте и корпоративното видео на WMF, което преведохме на български език за зас.

 

Направи запитване