НОВО
В ТЪРГОВСКИТЕ
КОМПЛЕКСИ
Shell
От м. Август 2013 г. в обектите от верига бензиностанции Shell с логото deli2go ще намерите изцяло нова концепция за приготвяне на еспресо и кафе специалитети. Концепцията е разработена от Геник кафе решения ООД за Шел България ЕАД и включва висококачествени продукти, нови технологии и свръхмодерни съоръжения.
Перфектно италианско еспресо
Геник и Caffe CarraroПодбрали сме за клиентите на Shell бленд, представляващ смес от най-добрите вкусове Арабика от Централна Америка и Бразилия с високо ценените зърна Робуста от Индия и Централна Америка. Гъстотата и наситеният аромат на добре изпеченето кафе оставят за дълго усещането за пълнота, с което се придава типично италианския вкус. Сладостта е средна, което позволява леката горчивина да завладее небцето за момент и да направи изживяването още по-силно. Произведено в Италия за Shell от Caffe Carraro SpA, състав 75%, Арабика и 25% Робуста.
Нови кафе машини
Геник и WMFНови, свръхмодерни кафе машини, произведени от немската компания WMF - световен лидер в производството на автоматични машини за професионална употреба. Машините предлагат прясно смляно еспресо кафе с невероятен вкус и аромат.
Изкушаващи специалитети с прясно мляко
ГеникВ допълнение към прясно смляното еспресо, машините WMF предлагат и богато портфолио от специалитети, приготвени с прясно мляко - капучино, латте макиато, еспресо макиато.

Геник и Shell


Партньорство

От средата на 2009 г. Геник ЕООД (заменено от Юли 2013 г. от Геник кафе решения ООД) е основен търговски партньор на Шел България ЕАД. Решението включва доставки на висококачествено еспресо, полуавтоматични машини за кафе и топли напитки, техническо и сервизно обслужване.

Shell България

Шел България ЕАД разполага с над 100 търговски комплекса на територията на страната. В тях, освен висококачествени горива и консумативи за Вашия автомобил, можете да намерите разнообразие от закуски, напитки, козметика, стоки за бита, подаръци и др. Разберете повече за Shell България на адрес www.shell.bg


Карта на търговските комплекси Shell
Чаша кафе deli2go* за 79 Smart точки
Геник и Caffe Carraro

*Перфектно италианско еспресо, произведено от Caffe Carraro SpA.
Търсете в търговските комплакси Shell с логото на deli2go.

Геник кафе машини
Ледено удоволствие в бензиностанции Shell
Студени напитки Crema caffe

Актуална промоция

Предишни промоции

 • 30.04.11-31.05.12 01.11.11-31.01.12 01.09.11-05.10.11 01.07.11-31.08.11
  • Кафе и донът с шоколад само за 1.69лв.!

   Дълъг път?
   Високи температури?
   Умора?
   ...
   Спрете в най-близката бензиностанция Shell и се освежете с ароматно еспресо Buondi® Caffé и изкушаващ сладолед NESTLÉ® HIT Ванилия 56 гр.

   Само за 2.09 лв.!


   ***Промоцията е валидна до 31.05.2012г. във всички търговски комплекси Shell с логото на Buondi® Caffé.

  • Кафе и донът с шоколад само за 1.69лв.!

   Купете ароматно еспресо Buondi® Caffé и изкушаващ донът с шоколад от най-близката бензиностанция Shell на невероятната цена от 1.69 лв.!


   ***Промоцията е валидна до 31.01.2012 г. или до изчерпване на количествата. Търсете в търговските комплекси Shell с логото на Buondi® Caffé.

  • Buondi® Caffé и NESTLE® МУРА® Choco Dreams

   Вземете ароматно Buondi® Caffé със сметана и новата NESTLE® МУРА® Choco Dreams*** за невероятната цена от 1.59 лв.


   Промоцията е валидна до 05.10.2011 г. или до изчерпване на количествата. Търсете в търговските комплекси Shell с логото на Buondi® Caffé.


   ***NESTLÉ® МУРА® CHOCO DREAMS е новата луксозна вафла, произвеждана от Нестле България АД. Съдържа вафлени кори, аериран крем и изобилие от млечен шоколад. Покрита е с шоколадови парченца (9%).

  • Buondi® Caffé и NESTLÉ® GALAXY Ванилия

   Дълъг път?
   Високи температури?
   Умора?
   ...
   Спрете в най-близката бензиностанция Shell и се освежете с ароматно еспресо Buondi® Caffé и изкушаващ сладолед NESTLÉ® GALAXY Ванилия 73 гр.


   Само за 1.79 лв.!


   Промоцията е валидна до 31.08.2011г. във всички търговски комплекси Shell с логото на Buondi® Caffé.