Кафемашини и капсули Carraro съвместими с Lavazza A Modo Mioimg/genik/coffee/produktovi/carraro_capsules_compatible_with_lavazza_a_modo_mio_400x300.swf

Кафемашини и капсули Carraro съвместими с Lavazza A Modo Mio

Геник кафе решения ООД предлага на пазара най-доброто от италианската кафе култура. Капсулите, съвместими със системата на Lavazza A Modo Mio, съдържат първокласно мляно еспресо, съчетаващо в себе си традиционния вкус и иновативните тенденции на приготвяне на кафе у дома или в офиса. Всяка капсула съдържа мляно кафе с най-високо качество, за да задоволят до максимална степен изискванията на всеки.

 

Разгледайте различните вкусове капсули съвместими с А модо мио по-долу. За повече информация можете да се свържете с нас на телефон 0700 30 130 или да направите запитване.***

 

Можете и да поръчате онлайн капсули Carraro съвместими с A modo mio от електронен магазин Coffee-Shop.BG.

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.
Направи запитване


Видове капсули Carraro съвместими с А модо мио:

 
       
Primo Mattino
 Crema Espresso  Tazza d'Oro
 Puro Arabica
 Decaffeinato
Преобладаващо съдържание на Робуста
Съдържа 75 % Арабика и 25 % Робуста Съдържа 90 % Арабика и 10 % Робуста
Съдържа 100 % Арабика
 Съдържа 100 % Арабика
         
         
         

Системата Lavazza A Modo Mio

Lavazza има над 20 години опит в разработването на капсулни системи. A Modo Mio е капсулна система, чието начало се стартира в Италия и бързо печели сърцата на любителите на еспресо у дома. Системата съчетава в себе си страстта и професионализма на дългогодишните традиции. Херметически затворените капсули съдържат пресовано, прясно изпечено, смляно кафе с отлично качество. Всяка кутия съдържа 12 капсули. Дозировката от 7.5 грама и бавната екстракция по време на приготвяне на еспресото му придават превъзходен вкус и плътен каймак. Кафе машините A Modo Mio се отличават с компактност и елегантен дизайн, за да пренесат вкуса на професионално приготвеното еспресо във всеки дом или офис.

 

 Търовски марки и права върху тях

*** LAVAZZA A MODO MIO® е запазена марка на Luigi Lavazza SpA. Caffè Carraro S.p.A. е независим производител, който по никакъв начин не е свързан със Luigi Lavazza SpA. Съвместимостта на капсулите Carraro е свързана с употребата на машините LAVAZZA A MODO MIO и не замества употребата на оригиналните капсули LAVAZZA A MODO MIO ®, произведени от Luigi Lavazza SpA.

 

Направи запитване