Сервизно и техническо обслужване на кафемашиниimg/genik/coffee/produktovi/genik-serviz-na-kafe-mashini.swf

Сервизно и техническо обслужване на кафемашини

Осъществяваме гаранционно и извънгаранционно обслужване и сервиз на всички кафе машини и автомати, които са закупени или предоставени за ползване от нас. Чрез нашите сервизни центрове осигуряваме покритие на 100% от територията на страната. Разполагаме с диспечeрски център за приемане на обаждания и организиране на сервизната дейност.

 

Програма за пълно сервизно обслужване на закупените/предоставените от нас съоръжения:

- подмяна или ремонт на всички дефектирали части и компоненти -- безплатно за гаранционния срок / срока на договора (с изключение на виновно увредените);

- извършване на ремонтните дейности на обекта, на който е инсталирано съоръжението (не е необходимо да се носи от клиента в наш сервиз) -- безплатно за гаранционния срок / срока на договора;

- реакция до 8 работни часа в работното време на нашия сервиз, включително в почивни дни и официални празници;

- осигуряване на оборотно съоръжение от същата марка в случай, че проблемът не може да се отстрани на момента.

 

За повече информация относно нашата програма за пълно сервизно обслужване можете да се свържете с нас на нашия национален сервизен телефон 0700 30 130 или да направите запитване***.

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.
Направи запитване


Видове съоръжения, които сервизираме:

 

- професионални машини за еспресо

- автоматични кафемашини за еспресо

- машини за еспресо и млечни напитки

- инстатни машини за топли напитки

- машини с капсули Lavazza BLUE

- машини с капсули Lavazza Espresso point

- машини с кафе на дози

- машини за студени напитки

 

Сертификати от производители на кафемашини

Геник кафе решения ООД е оторизиран сервиз за територията на Република България на немския производител WMF и на италианските производители Necta, Carimali и SPM. 

 

WMF Genik technical assistance certificate     Necta certificate     Carimali certificate
             

 

Значение на поддръжката кафемашините и основни съвети

 

Приготвянето на хубавото и ароматно кафе до голяма степен зависи от качеството на кафе машината, която използвате. Независимо дали става дума за бизнес или за дома, качествените марки кафе машини са необходима инвестиция.

 

Купуването на хубава еспресо машина обаче е едва първата стъпка. Ако искате да запазите живота на кафе машината си по-дълъг и да не се налага да инвестирате значителна сума пари в нова машина, трябва да разберете важността на поддръжката. Следпродажбеното сервизно обслужване на вашата кафе машина в този смисъл ще ви спести пари за закупуване на нова такава. Поддръжката на вашата кафе или еспресо машина и качествената грижа за нея не само удължава живота й, но и подсигурява перфектния вкус на кафето ви всеки ден.

 

Ежедневно вашата кафе машина смиля и приготвя органичен продукт – кафето. Кафените зърна съдържат определени масла, които остават следи по кафе машината. Добре е кафе мелачката да се почиства редовно, да се следи системата за филтрация на водата, да се извършва профилактично почистване на цялата машина.

 

Въпреки че модерните кафе и еспресо машини имат системи за почистване на ежедневно ниво, няма как да се избегне редовната поддръжка на главите и филтрите, и останалите ключови компоненти от машината.

 

В този момент на помощ идва професионалното сервизно обслужване от Геник кафе решения. Нашите експерти по обслужване на кафе машини ще бъдат на ваше разположение за провеждането на редовните манипулации по почистване и поддръжка, а също и при всеки належащ случай.

 

 

 

 

Направи запитване