Италиански горещ шоколад на прахimg/genik/coffee/produktovi/italianski_goresht_shokolad_na_dozi_ot_genik.swf

Италиански горещ шоколад на прах

За любителите на горещия шоколад предлагаме 6 различни вкуса. Шоколадът е на прах, пакетиран е на единични дози и се произвежда в Италия. Запознайте се с различните вкусове:

- класически вкус

- натурален шоколад

- шоколад с парченца лешник

- портокал с канела

- шоколад с мента

- бял шоколад

 

Дозите са по 30 гр. с 22% съдържание на какао прах. Приготвят се бързо и лесно с прясно мляко, а резултатът е плътен горещ шоколад с неустоим наситен вкус. В допълнение към тях предлагаме и набор от рекламни материали.

 

Ако желаете да предлагате италианския горещ шоколад на дози във вашия търговски обект, моля свържете се с нас на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или направете запитване.***

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.
Направи запитване


Вижте различните вкусове:

Milk hot chocolatewhite hot chocolateDark chocolatehot chocolate with orange and cinnamonhot chocolate with hazelnut pieceshot chocolate with mint

 

За повече информация направете запитване!

 

 

 

Направи запитване