Чай Harney & Sonsimg/genik/coffee/produktovi/harney_and_sons_tea_by_genik_kefe_resheniya.swf

Чай Harney & Sons

От м. Януари 2015 г. Геник кафе решения ООД е представител за територията на Република България на американския производител на чай Harney&Sons. Harney&Sons е един от най-високо позиционираните брандове чай в света. Произвежда се в САЩ от 1983 г. и към момента портфолиото на компанията включва над 300 продукта, които се предлагат в топ обекти по целия свят. Преди 8 г. Бъкингамският дворец избира Харни енд Сънс за есклузивен чай на английската кралица. Вижте историята на чай Harney&Sons тук.

 

Ако желаете да предлагате луксизния чай във вашия търговски обект, можете да се свържете с нас на националния ни телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или да направите запитване, натискайки бутона по-долу.***

 

Ако предпочитате да се насладите на великолепния чай във вашия дом или работно място, можете да го направите от нашия електронен магазин: Harney&Sons онлайн поръчка, където ще намерите и пълна информация за предлаганите от нас видове и техните цени.

 

Геник кафе решения разпространява в България различни линии продукти на производителя Harney&Sons, подходящи за магазинната мрежа и консумация у дома, за заведения, за блок-маси в хотели, за подаръци и др. Разполагаме и с богата гама аксесоари и съоръжения за приготвяне на чай. Запознайте се с различните линии на Harney&Sons по-долу:

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.
Направи запитване


 

harney_sons_wrapped_sachet_collection

 Wrapped sachets


Селекция от чайове в копринени торбички, индивидуално опаковани в сашета, 20 сашета в картонена кутия. Тази линия на Harney&Sons е подходяща за заведения и включва множество органични чайове, билкови чайове, плодови чайове и черен чай. Индивидуалната опаковка позволява сервирането на чая да става по най-хигиеничния начин. Разнообразието от вкусове и аромати позволява да се усетят плътните нотки на традиционните чайове и копринената текстура на тропическите вкусове с релаксиращ или освежаващ ефект.

Колекцията включва следните чайове: Дарджелинг без кофеин, Лайка, Мента и Вербана, Банкок (органичен), Зелен с мента (органичен), Париж, Нар и Оолонг, Ройбос, Сенча, Липа и мента, Канела с подправки.

   
harney_sons_classic_collection_metal_tin2

 Classic collection

 

Селекция от чайове в копринени торбички, 20 торбички в луксозна метална кутия. Harnaey&Sons Classic collection е подходяща за магазинната мрежа и за консумация у дома. Луксозните метални кутии добавят много стойност, съхранявайки плътната текстура на първокласния бленд.

Колекцията включва следните чайове: Дарджелинг, Английска закуска, Лайка, Мента, Цитрон зелен, Жасмин, Ърл грей.

Колекцията включва следните чайове:

 

 

   
 harney_sons_ht_collection_metal_tin

 HT collection

 

Селекция от чайове в копринени торбички, 20 торбички в луксозна метална кутия. Harnaey&Sons Classic collection е подходяща за магазинната мрежа и за консумация у дома. Уникална и нетрадиционна, тази колекция чайове се основава на традицията и съчетава в себе си най–висококачествените флорални и цитрусови аромати, въплъщаващи майсторството на смесване на чая. Не слувайно този бленд се е превърнал в традиционен фаворит в изискани ресторанти из цяла Америка.

Колекцията включва следните чайове: Касис, Шоколад мента, Нар Оолонг, Канела и подправки (без кофеин).

 

   
 harney_sons_tea_bag_collection

 Tea bags

 

Чай Harney&Sons във филтърна кутия, 20 пакетчета в картонена кутия. Колекцията съчетава в себе си уюта на ароматната чаша чай с удобството и лесният начин на приготвяне. Подходяща е за блок-маси в хотели.

Колекцията включва следните чайове: Дарджелинг, Малина, Ърл грей, Английска закуска, Зелен тропик, Ройбос, Мента, Сенча.

 

 

 

   
 harney_sons_tagalong_collection_metal_tin.png

 Tagalongs

 

Чай в копринени торбички, 5 бр. в метална кутия. Изключително компактни и модерни, тези малки кутийки са подходящи за подаръци, демонстрации и др.

Включва следните  видове: Английска закуска, Зелен, Черен с канела.

 


   
 harney_sons_ice_tea

Студен чай

 

Очаквайте скоро!


   
 harney_sons_tea_machines

Съоръжения

 

Очаквайте скоро!

   
 harney_sons_accessories

Аксесоари

 

Предлагаме на нашите клиенти богата гама от аксесоари, сред които изключително изискани порцеланови чаши, луксозна дървена презентационна кутия 8 гнезда, подходяща за съхранение на богатите вкусове чай, стелажи за излагане на кутиите в магазинната мрежа и др.

 

За повече информация относно чай Harney&Sons можете да се свържете с нас на нашия национален телефон 0700 30 130 или да направите запитване. ***

Вижте и сайта на производителя: www.harney.com.

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.

 

Направи запитване