Кафемашини и капсули Carraro съвместими с Nescafe® Dolce gusto®img/genik/coffee/produktovi/carraro_capsules_compatible_with_nescafe_dolce_gusto_400x300.swf

Кафемашини и капсули Carraro съвместими с Nescafe® Dolce gusto®

Геник кафе решения ООД има удоволстието да ви представи новите капсули на Carraro, съвместими със система Dolce Gusto. Уникална селекция висококачествено мляно еспресо и инстантно кафе на капсули, което впечатлява с необикновен плътен вкус и богат аромат. Предлагаме ви да се запознаете с разнообразието от капсули, внимателно подбрани и селектирани от цял свят.

 

Разгледайте различните вкусове от Долче густо съвместимите капсули по-долу. За повече информация можете да се свържете с нас на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или да направите запитване.***

 

Ако предпочитате, поръчайте онлайн капсули съвместими с Dolce Gusto от електронен магазин Coffee-Shop.BG. 

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.

 


Направи запитване


Видове капсули Carraro съвместими с Долче густо:

 

   
   
Primo Mattino  Crema Espresso
 Puro Arabica
 Tazza d'Oro
Decaffeinato
Преобладаващо съдържание на Робуста
 Съдържа 75 % Арабика и 25 % Робуста

 Съдържа 100 % Арабика

 Съдържа 90 % Арабика и 10 % Робуста

Съдържа 100 % Арабика
         
 Brasile  Costa Rica
 Guatemala Kenya
Cioccolato
 100 % едносортова Арабика
  100 % едносортова Арабика   100 % едносортова Арабика   100 % едносортова Арабика  Съдържа какао на прах
         
 Caffe & Ginseng
 Cortado      
 Съдържа разтворимо кафе и аромат на женшен
 Съдържа разтворимо кафе и обезмаслено мляко на прах
     
         
         
         
         

Системата Nescafe Dolce Gusto

Кафе машините Nescafe Dolce Gusto, се произвеждат от германската компания Krups през 2006г. и бързо успява да набере популярност сред съвременното общество. Машините правят своя дебют с така наречената „интелигентна капсула“ със съдържание от 8 грама продукт. Системата използва капсули, които гарантират запазването на вкусовите качества на напитката. Благодарение на концепцията за качествени напитки у дома, Krups осъществява продажби на повече от 12 милиона машини в 60 страни.

 

Всяка кутия Nescafe Dolce Gusto съдържа 16 капсули, като в зависимост от вида на напитката, те могат да бъдат разделени по 8. При голяма част от напитките със съдържание на мляко, са необходими 2 капсули – една със сухо мляко и една със съответната напитка (кафе, чай, шоколад).

 

Търговски марки и права върху тях

*** Nescafe ® и Dolce Gusto ® са запазени марки на SOCIETÈ DES PRODUITS NESTLÈ S.A. Caffè Carraro S.p.A. е независим производител, който по никакъв начин не е свързан със SOCIETÈ DES PRODUITS NESTLÈ S.A. Съвместимостта на капсулите Carraro е свързана с употребата на машините Dolce Gusto и не замества употребата на оригиналните капсули Nescafe ® Dolce Gusto ®, произведени от SOCIETÈ DES PRODUITS NESTLÈ S.A.

 

Направи запитване