Кафе машини


Вендинг автомат Лаваца Кико

Направи запитване

Вендинг автомат Лаваца Кико

 

Перфектно еспресо на работното място

 

Вендинг автомат Lavazza Blue Kikko. Работи с капсулната система на Лаваца, гарантираща перфектно качество на еспресото. Зареждането на автоматите с продукти и консумативи, както и отчитането на сумите от монетните механизми се извършва от наши служители ежедневно, включително през почивните дни и националните празници. Профилактиката на машините – техническото обслужване и сервиз се поемат изцяло от нас и се извършват ежедневно, включително през почивните дни и националните празници. Подходяща е за средни и големи офиси, цехове, предприятия и т.н.

 

Автоматите се зареждат с различни видове капсули  Lavazza Blue и инстантни продукти на Nestle. Разполагаме с различни видове капсули: Еspresso Delicato, Gusto Dolce и Espresso Intenso, Espresso Ricco, Amabile, Tierra. Инстантните продукти, които ползваме са: Nescafe Espresso, пълномаслено сухо мляко Milli, какаова смес с мляко Nesquik Lacte.

 

Размери: 54x170x69

Тегло:114 кг.

Захранване: 230 V; 50 Hz

Мощност: 1050 W

Капацитет: 280-490 капсули

 

 

Цена:  3900  лв. с ДДС ***, с монетен механизъм, рециклирана

 

За всички закупени от нас съоръжения, работещи с кафе на капсули Lavazza Blue, осигуряваме:

- 12 месеца гаранция на всички части и компоненти;

- Програма за пълно сервизно обслужване, включена в цената.

 

За повече информация се свържете с нас на посочените телефони или направете запитване.***

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.