Кафе машини


Хладилна машина SP2

Направи запитване

Хладилна машина SP2

Хладилна машина SP 2

 

Хладилната машина SP 2 е специализирана в приготвянето на Crema caffe и Sorbetto. Благодарение на двата петлитрови контейнера, машината позволява едновременното приготвяне на разнообразие от студени напитки.

SP 2 е изключително надеждна и атрактивна машина и представлява идеално решение за заведения, ресторанти, кафенета, хотели. Вашите клиенти ще бъдат очаровани от атрактивния вид, консистенцията и вкусовите качества на студените напитки.

 

Технически характеристики:

 

Размери:   ш-на 44.7 см X д-на 43.8 см X в-на 61.2 см

Стандартно захранване: 230V/ 50Hz

Специално захранване:  220V/60 Hz- 115V/60Hz

Контейнери: 2

Капацитет: 5 л. всеки контейнер

Охладителна система: въздушна

Табло за управление: електронно LED

Режим на размразяване: механичен

Хладилен газ: R 404 a

Цвят: Бял / черен

 

Цена:  2990.00 лв. с ДДС, опция за временно ползване при сключване на договор. За повече информация можете да се свържете с нас на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или да направите запитване.***

 

За всички закупени от нас съоръжения с марка S.P.M. осигуряваме:

- 12 месеца гаранция на всички части и компоненти;

- Програма за пълно сервизно обслужване, включена в цената.

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.