Кафе машини


Melodia 6-30

Направи запитване

Melodia 6-30

Melodia Classic 6-30 е отличен избор за тези, които държат на качеството. Вендинг машината е снабдена с охлаждаща система с енергиен клас А++ и възможност за регулиране на температурата в три отделни секции с продукти. Капацитетът й е достатъчно голям, за да покрива консумацията и изискванията на средни и средноголеми офиси, предприятия и други работни места. Машината разполага с широк дисплей и LED клавиатура,  от която, удобно и лесно могат да се изберат до 36 вида продукти (36 лица). Melodia Classic 6/30 може да бъде поръчана с опция за снаксове или снаксове и студени напитки (кен и бутилка).

 

Технически характеристики:

Конфигурация: Снакс/Снакс + студени напитки (кен и бутилка)

Потребителски интерфейс: избор на продукт чрез номер

Брой на продуктите в машината: до 36 лица

Размери: в-на 170 см., ш-на 71.3 см., д-на 81.3 см.

Тегло: 200 кг.

Захранване: 230 V

Състояние: нова

Цена: 7490.00 лева с ДДС. Цената включва с доставка до всяка точка на България, монтаж, настройки и удължена гаранция две години. Цената не включва разплащателна система (монетен механизъм).

 

Машината е перфектна за комбиниране с вендинг автомат Necta Concerto:

Две вендинг машини

 

За повече информация позвънете на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или направете запитване.***

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.