Кафе машини


Snacky 6-30

Направи запитване

Snacky 6-30

Necta Snakky 6-30 е перфектното решение за средни и средноголеми офиси и други работни места с ограничено място.  Snakky 6/30 притежава охлаждаща система с енергиен клас А и позволява регулирането на температурата в секциите с напитки и снакс продукти. Машината може да се зарежда със снакс продукти или комбинирано със снакс продукти и охладени напитки (кенове и бутилки).

 

Технически характеристики:

Конфигурация: Снакс/Снакс + студени напитки (кен и бутилка)

Потребителски интерфейс: избор на продукт чрез номер (+ 4 директни избора като опция)

Брой на продуктите в машината: до 36 лица, до 216 единични продукта

Температура на охлаждане: постоянна температура от 7 до 9, опция за регулиране между 12 и 15 в горните секции със снакс продуктите.

Размери: в-на 170 см., ш-на 70 см., д-на 85.3 см.

Тегло: 190 кг.

Захранване: 230 V

Мощност: 345 W

Състояние: нова

Цена: 6990.00 лева с ДДС. Цената включва с доставка до всяка точка на България, монтаж, настройки и удължена гаранция две години. Цената не включва разплащателна система (монетен механизъм).

 

За повече информация позвънете на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или направете запитване.***

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.