Кафе машини


Solista ES5

Направи запитване

Solista ES5

Necta Solista ES5 е еквивалент на елегантен дизайн и качество в приготвянето на напитки с кафе на зърна, смляно на момента и инстантни продукти. Изключително компактна и лесна за употреба, машината е подходяща за обществени сгради и офиси със средна и средновисока консумация. Иновативният й дизайн се допълва от LED осветени бутони за напитките, графичен дисплей и прозрачен канистър, в който се съхранява кафето на зърна. Модулните канистри за инстантни продукти и технологията “freemix” гарантират отлично приготвяне на напитките.

 

Кафемашината Solista ES5 може да се постави върху вендинг машина за закуски и напитки Mini Snacky, като по този начин на половин квадратен метър имате решение за продажба на кафе, топли и студени напитки и закуски.

 

Технически характеристики:

 

Версия: еспресо и три инстаннтни продукта

Потребителски интерфейс: директен избор

Брой на напитките: до 10

Брой на канистрите: до 6

Брой на смесителните чаши: 2 бр.

Брой на бойлерите: 1

Капацитет на бойлера: 0.2 л.

Капацитет за брой чаши: 200 бр.

Капацитет за брой бъркалки: 180 бр.

Размери: в-на 75 см. (без шкаф), ш-на 41 см., д-на 56.4 см.

Тегло: 42 кг.

Захранване: 230 V

Мощност: 1500 W

Състояние: нова

Цена: 5190.00 лева с ДДС. Цената включва с доставка до всяка точка на България, монтаж, настройки и удължена гаранция две години. Цената не включва разплащателна система (монетен механизъм).

 

За повече информация позвънете на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или направете запитване.***

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.