Кафе машини


Brio UP ES6

Направи запитване

Brio UP ES6

Necta Brio UP ES6 е въплъщение на едни от най-надеждните вендинг машини на италианския производител N&W Global Vending SpA. Машината се характеризира с елегантен черен дизайн и подсилен потребителски интерфейс, изключително компактна, Brio UP е подходяща за офиси и средни търговски обекти. Приготвнето на висококачесвени напитки е лесно, с възможността за програмиране на 14 индивидуални бутона. Стоманеният бойлер, надеждната и устойчива кафемелачка и широкият графичен дисплей, превръщат Necta Brio UP ES6 в олицетворение на качество и традиции.

 

Технически характеристики:

Версия: еспресо

Потребителски интерфейс: директен избор

Брой на канистрите: 6

Брой на смесителните чаши: 3 бр.

Брой на бойлерите: 1

Капацитет за брой чаши: 300 бр.

Капацитет за брой бъркалки: 255 бр.

Размери: в-на 76 см., ш-на 54 см., д-на 60.5 см.

Тегло: 65 кг.

Захранване: 230 V

Мощност: 1300 W

Състояние: нова

Цена: 5990.00 лева с ДДС. Цената включва с доставка до всяка точка на България, монтаж, настройки и удължена гаранция две години. Цената не включва разплащателна система (монетен механизъм).

 

Кафемашината Brio UP може да се постави върху вендинг машина за закуски и напитки Necta Mini Snacky, като по този начин на половин квадратен метър имате решение за продажба на кафе, топли и студени напитки и закуски:

 

Машина за кафе Necta Brio Up и машина закуски Necta Mini Snacky

 

За повече информация позвънете на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или направете запитване. ***

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.