Кафе машини


Вендинг машина Зануси Спацио

Направи запитване

Вендинг машина Зануси Спацио

 

Перфектно еспресо на работното място


Машината за кафе и топли напитки Spazio на Zanussi е снабдена с връщащ ресто монетен механизъм и е автономно или централно захранвана с вода. Зареждането на автоматите с продукти и консумативи, както и отчитането на сумите от монетните механизми се извършва от наши служители ежедневно, включително през почивните дни и националните празници. Профилактиката на машините – техническото обслужване и сервиз се поемат изцяло от нас и се извършват ежедневно, включително през почивните дни и националните празници. Подходяща е за средни и големи офиси, цехове, предприятия и т.н. Автоматът се зарежда с произведеното в Италия Caffe Carraro и инстантни продукти. С гореупоменатите продукти се приготвят разнообразни топли напитки: еспресо кафе (късо и дълго), кафе със сметана (късо и дълго), разтворимо кафе (късо и дълго), разтворимо кафе със сметана, капучино, мокачино, мляко с какао, мляко с Нескафе, топъл шоколад, двоен шоколад и чай.

 

Цена: 2900 лв. без ДДС (втора употреба, рециклирана, без монетен механизъм). За повече информация се свържете с нас на телефон 0700 30 130 (без код от цялата страна) или направете запитване.***

 

За всички закупени от нас съоръжения с марка Zanussi осигуряваме:

- 12 месеца гаранция на всички части и компоненти;

- Програма за пълно сервизно обслужване, включена в цената.

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.