Кафе машини


Кафе робот Saeco Royal

Направи запитване

Кафе робот Saeco Royal

<p style="font-size: 15px;"><strong>Carraro Crema Espresso 1 кг. на зърна</strong></p><p style="color: #010101;">Продукт от висок клас. Съдържа 75% арабика и 25% робуста. Подходящ за заведения.</p> <p style="font-size: 15px;"><strong>Carraro Globo Verde 1 кг. на зърна</strong></p><p style="color: #010101;">Балансиран вкус и аромат. Съдържа 50% арабика и 50% робуста. Предназначен за заведения.</p> <p style="font-size: 15px;"><strong>Carraro Globo Marrone 1 кг. на зърна</strong></p><p style="color: #010101;">Силен вкус, устойчив каймак. Съдържа 30% Арабика и 70% робуста. Продукт, предназначен за масова употреба.</p> <p style="font-size: 15px;"><strong>Двустенна картонена чаша малка</strong></p><p style="color: #010101;">Двустенна картонена чаша 207 мл. с лого Караро. Подходяща за еспресо.</p>

Saeco Royal е автоматична машина от ново поколение роботи, която едновременно смила, дозира и приготвя еспресо кафе.

 

Откроява се с надежност и бързина в приготвянето на ароматни еспресо напитки. Основните фактори, които я открояват от останалите еспресо машини, са стилния дизайн и високото й качество, а електронният дисплей, удобният панел на управление и високата функционалност, позволяват на потребителя да контролира дължината на напитките и количеството на кафето.

 

Машината е лесна е за почистване и обслужване. Компактна и удобна, Saeco Royal e подходяща както за ползване у дома или на работното място, така и за комерсиална употреба – в заведения, ресторанти и др.

 

Технически характеристики:


Размери: ш-на 39,0 см x д-на 39,5 см  x  в-на 45,5

Тегло: 15 кг.

Мощност: 1600W

Захранване: 230 V

Капацитет бункер: 300 гр.

Капацитет вода: 2.4 L

Табло на управление: електронно LED

Цвят: Сив – черен

 

Опция за безплатно ползване при сключване на договор.***

 

За повече информация се свържете с нас на нашия национален телефон 0700 30 1300700 30 130  или направете запитване.***

Call Send SMS Call from mobile Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.