КАФЕ МАШИНИ И АВТОМАТИ


При нас можете да откриете многообразие от различни видове машини и съоръжения за приготвяне на кафе: професионални еспресо машини, инстантни машини за кафе и за топли напитки, машини за кафе с капсулни системи, самопродаващи (вендинг) машини. Повечето кафе машини се предоставят за безплатно ползване на клиентите на Геник кафе решения ООД при сключване на договор за обслужване. Разгледайте различните видове техника по-долу или направете запитване и ние ще се свържем с вас.

Направи запитване

Кафе машини за NESCAFÉ® и топли напитки Професионални еспресо машини Автоматични кафе машини с еспресо и инстантни продукти Автоматични кафе машини с еспресо и инстантни продукти Автоматични еспресо машини (роботи) Saeco и Gaggia
Кафе машини с капсули Lavazza BLUE Кафе машини с капсули LAVAZZA Espresso point Кафе машини Lavazza E.P. Plus за еспресо и млечни напитики Кафе машини Lavazza E.P. Plus за еспресо и млечни напитики Кафе машини с капсули NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®
Вендинг машини и автомати за кафе, закуски и напитки Вендинг автомати Лаваца Вендинг автомати Лаваца WMF автоматични машини WMF автоматични машини Машини за Crema caffe Машини за Crema caffe

Доставки, сервиз и обслужване на кафе машините

Разпространяваните от Геник машини са произведени от безспорни лидери в производството на техника за приготвяне на кафе: Faema, Bianchi, Rheavendors, Rancilio, Necta, Zanussi, Krups и др. Почти всички кафе машини са с опция за безплатно ползване от нашите клиенти при сключване на договор за обслужване. Обслужването включва: предоставяне на оборудване с осигурена безплатна техническа поддръжка, експресни доставки на продукти (кафе, разтворими продукти, захар, различни видове чаши, бъркалки и др.), предоставяне рекламни материали и други средства за подпомагане на продажбите.

Доставка

Поддържаме постоянни наличности от всички видове кафе машини. Осъществяваме доставка на оборудването в срок от един до три работни дни след подписване на договор или в друг, конкретно договорен с клиента срок.

Сервиз

Осигуряваме техническо обслужване и сервиз на всичкото предоставеното оборудване. Сигналите за аварии се приемат денонощно от нашия диспечерски център. При сервизно събитие реагираме в рамките на няколко работни часа след подаване на сигнал, включително през почивните дни и националните празници.

Дистрибуция

Имаме търговски представители, сервизни техници и дистрибутори на кафе и кафе машини в областите София-град, Софиийска, Перник, Кюстендил, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, Силистра и подизпълнители и партньори, покриващи всяка точка на страната.


За повече информация се свържете с нас на телефони 02/8290229 и 0888 652 318 или направете запитване.

Кафе машини за офиси, заведения, магазини и за дома

Разполагаме със съоръжения, подходящи за всяко едно място, където се предлага и/или консумира кафе. Намерете най-подходящото за вашия обект решение, избирайки между картинките по-долу:

Изберете вашия тип обект:

Направи запитванеЗапознайте се с различните продуктови групи и марки кафе, с които работят нашите кафе машини: