WMF espressoimg/genik/coffee/produktovi/wmf_espresso_concept_cover_photo3.swf

WMF espresso

Геник кафе решения ООД ви представя новата концепция WMF espresso, представляваща автоматизиран и софтуерно управляван процес по приготване на еспресо и млечни напитки ръчно от конвенционална еспресо машина!

 

Концепцията е насочена към всички клиенти, които желаят да се възползват от всички предимства на автоматичните машини, като постоянно качество, бързина, удобства и хигиена, и същевременно биха желали да изпитат емоцията от приготвяне на еспресо през традиционна еспресо машина.

 

Запознайте се с функционалностите на кафемашината по-долу, вижте и това видео за WMF espresso.

Направи запитване
Кафемашина WMF espresso

Кафемашина WMF espresso


С WMF espresso всеки може да приготвя перфектно еспресо! За повече информация можете да се свържете с нас на национален телефон 0700 30 130 или да направете запитване.***


WMF espresso

 
 

 

*** При изпращане на запитване е необходимо да попълните някои от следните идентифициращи лични данни: име и фамилия, електронна поща, телефон, населено място. Тези данни са ни необходими, за да можем да се свържем с Вас. С изпращането на запитване, Вие се съгласявате да съхраняваме Вашите лични данни. Разберете повече за нашата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.

 

Направи запитване